torsdag 14 juli 2011

Regn och små djurspår!

Hejsan!
Nu va det ett tag sedan jag skrev här! Just nu är vi i Söderköping eftersom det inte går att vara i huset pga stopp i avloppet. Huset skall ju stambytas om ca 1 vecka så vi har flytt stället. Då vi kom åkte vid direkt till min mamma som ligger på sjukhuset för tillfället :(. Hon blev JÄTTEGLAD då hon hörde Idun tjattra med en sjuksköterska i korridoren. Sedan åkte vi till Maria, mathias och kusin Noah på kvällen och busade, badade i deras pool, åt mat och spelade badminton. Sedan åkte vi hem till pappa (morfar) och sov. Dagen efter blev det lunch hos oldemor och oldefar (Barnens gammelfarföräldrar) i Söderköping. Efter det en promenad med morbror Henrik, Karolina, Moster Madelene och lille kusin Wilhelm. Efter det kom höjdpunkten!!

PIPPI teater på en innergård i Söderköping. Idun blev stormförtjust och satt helt stilla de 100 min som föreställningen var. Även då det var lätt regn under helatiden klagade hon inte, utan var helt inne i skådespelet! i pausen blev det att köpa sockerdricka i pippis sockerdrickaträd. Och efteråt fick hon såklart krama pippi. Efter på vägen hem säger hon: Mamma jag glömde berätta för pippi att jag heter IDUN Linnéa Johansdotter Jilderin :).

På kvällen springer Idun fram och tillbaka ut på alltanen på baksidan och ut på trallen i regnet med bara strumpbyxor. Sedan kommer hon in och säger: Mamma kom fort! det är ett litet djur som gjort djurspår där ute! du måste titta! När jag kommer ut ser jag söta små barnfotspår! och Idun fnissar och visar glatt i regnet hur hon gör dem. Mitt lilla bustroll!

Vidar staplar omkring väldigt säkert nu på sina små knubbiga ben! det ser bara för sött ut då han håller balansen. Aj och tittut är hans nya ord! och barnen busar bra tillsammans nu.

I helgen som varit fick vi besök i stockholm av Anna-Clara och barnen samt Johanna och lilla Molly. Då blev det bus minsann och såklart besök på Grönalund och Ängbybadet.