torsdag 20 januari 2011

Snuttarna sover

Båda barnen sover nu vid kl 20:30. Vidar somnar numer då han ätit välling och får nappen. Idun somnar själv efter saga, sång och gos i sin säng. Känns som om vi fått in lite bra rutiner nu kring nattandet. Skönt att slippa skrik och få lite egentid på kvällen. Vidar vaknar ca en gång för att äta ersättning samt en gång för att få nappen, ibland en gång till för att få nappen, det är lite olika. Jag har dock så grymt svårt att somna på kvällen! jag somnar ung ca 1 tim innan Vidar vaknar för att äta så det är jättejobbigt! hoppas det går att bryta detta.

tisdag 18 januari 2011

Till BVC!

Snart ska vi bege oss till Bvc för en läkarundersökning av Vidar! Idun skall följa med eftersom hon e hemma och är sjuk idag (förskyld) Jag hoppas hon är bättre till imorgon så hon kan gå till dagis! hon verkar piggare nu iaf. Det jobbiga är att vi inte har någon vagn eftersom Johan har den i bilen till kursen/jobbet, så det blir att ta honom i bärselen och henne i sulkyn eftersom det är så halt vågar jag inte att hon ska gå själv samtidgt som jag har honom på magen. Ikväll blir det cirkelträning på gymmet! skönt!!

måndag 17 januari 2011

Prinsessan

För det mesta vill Idun vara en prinsessa om dagarna! hon ville så gärna ha ett trollspö så hon kunde trolla med som en god fe. Så vi gjorde ett av en blompinne och ett glittrigt papper. Titta så fin hon är!!





Hemma från förskolan

Hejsan!
I Helgen har jag, Idun och Vidar varit hos Johans mamma o pappa. Johan har varit i Visby och hälsat på en kompis. Det jobbigaste var att Idun är förskyld och hade feber hela helgen. Vi sov över hos dem eftersom det var enklast så istället för att kämpa hem med barnen så sent. Idun vaknade på natten och kunde inte somna om på ett par timmar. Vidar vaknade också och skulle ha ersättning så den natten var hemskt jobbig! jag är såå slut och trött nu. I Natt har hon iaf inte haft feber som tur är, men hon fick vara hemma idag för att kurera sig ännu mera lilla gumman! Stackars henne! hon skall alltid få feber då hon är förkyld. Idag kommer inte Johan hem från jobbet heller! han ska på kurs på Lidingö idag och imorgon och de sover där. Slask och blask ute, ingen vagn heller har jag (den är i bilen) så det blir att stanna inne idag :(