fredag 8 april 2011

Jordgubbar i parken

I förrgår var det så härligt väder ute på eftermiddagen! Efter dagis gick vi till stora galonparken och lekte. Jag hade köpt jordgubbar som Idun bjöd sina vänner på. På våren och sommaren flyttar verkligen dagis till parken på eftermiddagarna och det är så kul att få träffa föräldrarna och snacka lite.




onsdag 6 april 2011

Vårenergi

Barnen har i allafall energi nu när det blivit vår. Vidar har gungat för första gången och tycker det är superkul! Idun tycker såklart det är jättefestligt att putta på honom och hon vill att han ska gunga "högt upp i himlen" så som hon brukar göra. I helgen blev det en tripp till Söderköping. Mormor och morfar tog med sig Idun till Landet (i Valdemarsvik) över helgen så vi hade bara ett barn att tampas med. Vi besökte Oldemor och Oldefar, Maria, Mathias och kusinen Noah. På Söndagen då vi hade hämtat Idun på landet åkte vi till Skärblacka för att besöka den nya familjemedlemmen och kusinen Wilhelm (Henrik och Karolinas lille plutt som föddes 31 Mars). Han var jättesöt och så liten. Man glömmer bort hur små de faktiskt är i början eftersom de växer så fort.

Sedan bar det hem till Bromma och då blev det middag på kvällen hos Svärmor och svärfar (farmor och farfar). Nu är det åter vanlig vardag. Igår på morgonen fick jag ett migränanfall (som jag inte haft på 15 år) Det började med en "blixt" och synbortfall på vänstra sidan. Snälla svärfar kom innan jobbet och lämnade Idun på dagis samt köpte värktabletter åt mig. Jag fick spränghuvudvärk men tabletterna hjälpte nog mycket för efter Vidar och jag hade sovit i 2 timmar så var värken nästan helt borta och på eftermiddagen kände jag inget! Hoppas bara det inte kommer igen. Tror det är sömnbristen som orsakade det.

Här kommer lite bilder från helgen och veckan!

 Vidar gungar hos mormor och morfar
 Idun på promenad på landet
 Syskonkärlek

 Bus och lek i parken. Vidar hisnar av förtjusning när storasyster puttar på :)

 Klätterfia!

Idun ville att lillebror skulle vara en bebisfjäril! söt va!