fredag 28 januari 2011

Våra små tokar!

Vidar har lärt sig ett nytt ljud som han helst övar på då han äter mat vilket inte är så kul! för det låter prrrruuttt om munnen och all mat sprutar ut och han blir jätteglad! se hur han ser ut! kladd överallt hihi!




 Idun ville att jag skulle ta en bild på henne och bästaste lillebror. Se hon kan verkligen posa framför kameran om det nu är en bra merit hihi

 

torsdag 27 januari 2011

Promenad i stan!

     Idag åkte Vidar och jag in till stan och besökte Malin och hennes lilla 9 månaders Albin som flyttat till en lägenhet på Gärdet. Barnen lekte lite och sedan åt vi lunch. Sedan blev det en långpromenad till T-centralen, lite shopping i form av ett par lila tajts till Idun och en  rosa pajform på lagerhouse.

onsdag 26 januari 2011

Iduns roliga utryck!

Glömde berätta vad Idun sa på dagis för ett par dagar sedan. Jo en fröken berättade att när det var dags för vila så började en flicka i Iduns ålder sjunga. Då säger Idun "tror du att det är sångsamling eller?" liten kaxig tjej är vad hon är.  Idag hade en annan tjej puttat Idun så hon blev ledsen. Då hade Idun frågat oen fröken om hon skulle putta henne tillbaka, men det skulle hon såklart inte göra sa fröken. Men sedan lite senare hade Idun iaf puttat henne lite löst i smyg. Fröken frågade sedan Idun vid ett senare tillfälle om Idun hade gjort det hon inte skulle! JA sa Idun lite tyst, sicken unge va!!!

Tvätt, promenad och vila

Idag blev det en dag med tvätt, vila då Vidar sov på fm och en promenad innan vi hämtade Idun på dagis. Idag har Johan åkt till Finland med jobbet och stannar tom imorgon. Det blir en hektisk kväll med att få barnen i säng, men det ska nog gå bra.

tisdag 25 januari 2011

Långpromenad till bromma blocks

Idag efter vi lämnat Idun på dagis blev det en långpromenad till Bromma blocks och Bromma center. Det va snöoväder på ditvägen så det var kallt!
Där shoppade jag först ett par snygga jeans på Cubus och sedan träffade jag Johans faster Marie på en lunch och en shoppingtur. Blev även en liten söt rosa stekpanna och en barbapapa grytlapp på Åhlens.

Vi 15 hämtade vi som vanligt Idun. Sedan stekte jag ett ägg till henne i den söta pannan. Idun bara älskar stekt ägg som bara är stekt på ena sidan så äggulan är stor och rund hehe.

måndag 24 januari 2011

Måndag igen!

Då va det måndag igen då. I helgen blev det en tur till Vaxholm och sedan i Söndags korvgrillning vid Ängbybadet där Johan åkte skridskor och jag, idun och Vidar tog en promenad på Isen. Idun o Vidars Farmor o farfar kom förbi och grillade med oss också! så det blev en trevlig och solig dag.
Idag har Idun varit på dagis och Jag och Vidar har haft besök av Farmor en stund sedan blev det en långpromenad innan vi hämtade Idun på dagis. Imorgon skall Vidar och jag till Bromma Center och träffa Johans faster Marie där, fika och kanske lite shopping!