onsdag 15 juni 2011

Flera söta bilder



Idun är en spindel i nätet.

Nu är Johan pappa "ledig"

Nu är jag igån att jobba igen och Johan är hemma i Juni med Vidar. Snacka om att det INTE fixas med städning här hemma då jag jobbar! Johan har fullt upp med barn och fix med huset som vi har fått tillgång till nu (bara trädgården än så länge, får nycklarna 1 juli men får flytta in saker 28-29 juni. Så det är flyttkartonger och saker överallt! Snacka om att det kliar i fingrarna på en pedant som jag! Var dock tvungen att dammsuga hela lägenheten efter att jag i förrgår badat barnen och insåg att Vidar blev smutsigare efter badet än innan då jag la honom på mattan för att torka av honom Fyy... så då blev det en storstädning! kunde inte vänta på att J skulle göra det tyvärr, men han fixar med bank, mäklare, trädgården, plattor till uteplats mm mm så....

Igår kväll var Idun vaken när jag kom hem kl 22 från jobbet! Hon var ledsen och sa att hon inte ville att jag skulle jobba imorgon utan att jag skulle gosa på henne på morgonen och ta hand om barn istället för att jobba. "Pappa får gå till jobbet istället" sa hon och grät förtvivlat!!! lilla älsklingen!!! inte lätt med så stora förändringar, tur att jag är ledig 4 juli och ända tom 22 aug.

Denna veckan jobbar jag varje dag men är som skönt är ledig i helgen som kommer. Lite bilder från några helger sedan samt helgen som gått.
Bus i Galonparken:



Båttur till Capella ecumenica i Söderköpings skärgård. Har tyvärr inga bilder från ön.




Idun testar att bada med flytvästen i mormor och morfars pool! Duktig tjej lärde sig att ta fina bentag, nu är det bara att öva så simmar hon snart :)


Matpaus på väg hem till sthlm

Lek i Björklunds hage med farmor och mamma



.