torsdag 3 februari 2011

Tur till Fridhemsplan!

Idag var jag egentligen alldeles för trött för att hitta på någonting, men eftersom det blir för långtråkigt hemma tog vi en tur till Fridhemsplan jag och Vidar. Jag skulle ju ändå köpa plastad frotté till Iduns säng på Åhlens. Gick även in i en annan fin butik med inredningsprylar och köpte en till sak till mamma. Verkar dock som om vi inte åker ner i helgen! Johan orkar inte åka någonstans eftersom han varit i Finland i veckan. Inte ofta han vill vara hemma men vi får se.

onsdag 2 februari 2011

Tur till Vällingby igen!

I förrgår då vi va i Vällingby köpte jag två par lila strumpbyxor till Idun som var för stora då vi kom hem. Idun blev så arg på dem för att de korvade sig på benen så hon slängde dem all världens väg och surade en lång stund! så idag blev det en till tur för att byta till två mindre par. Yvonne (Johans mamma) skulle till frissan en sväng så vi hakade på. Köpte även en födelsedagspresent till min kära mamma som fyller 55 år på lördag, men vad det är avslöjar jag inte :)

Idag kom Johan hem från Finland och hade med sig en Muminpresent till Idun! en stor box med godis och en liten Muminfigur i. Idun mumsade glatt i sig en del efter middagen :)

tisdag 1 februari 2011

Vidar arbetar sig uppåt

Nu blir det mera bus mamma! lådorna får inte vara ifred, de var roliga att upptäcka!


lite bilder från helgen!



Bus och lek och mumsmums smaskande hos Oldemor och Oldefar



Middag och bowling med tjejgänget på Hugo



Lek och bus hos min syster Maria och barnens lilla kusin Noah. Har tyvärr inga bilder från mamma o pappa eftersom jag själv inte var där på lördagen utan var med mina kompisar!

måndag 31 januari 2011

Idun älskar mycket hon!

Idag har lillen och jag varit i Vällingby med svärmor och shoppat och ätit lunch! Medan hon var hos sjukgymnasten gick vi och shoppade. Sedan träffades vi och shoppade lite mera :) Idun och Vidar fick fina kläder av Farmor och jag fick en tröja som jag hittade på rean. :) På Åhlens köpte jag fina rosa och mintblåa skålar som jag inte kunde motstå. Fina va? 

Sedan åkte vi till svärmors hus och Vidar och jag gick en promenad hem för att hämta Idun på förskolan. På hemvägen hittar Idun lite grus och asfalt under Johans moppe och då säger hon - Titta mamma det är sommar där!! jag ÄLSKAR sommaren då jag ska sola och bada! jag älskar sommaren OCH vintern!
sötnosen!

söndag 30 januari 2011

Idun Älskar att följa med och handla!

Ikväll när jag skulle gå och handla ett par saker på affären ville Idun följa med! vilket hon alltid vill, men inte brukar få eftersom det är sent och det skall gå hyfsat snabbt. Men idag ändrade jag mig och hon fick följa med! Idun blev jätteglad och sa  -Tack mamma för att jag får följa med! jag älskar att följa med! alltid älskar jag att följa med!. Sedan upprepade hon det enda fram till affären, hur mycket hon älskar att följa med lilla gullungen.

hemma igen!

Nu e vi hemma igen efter en korthelg i Söderköping. På lördagen blev det lunch hos Idun o Vidars gammelfarfar och gammelfarmor Eivor och Hans. Sedan på kvällen busade barnen vidare hemma hos min mamma o pappa (Mormor o Morfar) medan jag åkte in till Norrköping och åt middag och Bowlade på Hugo. Det var väldigt trevligt! efteråt åkte några av oss hem till en kompis och såg tv och snackade. Det var härligt att ses eftersom det var så länge sedan. Idag innan vi åkte hela vägen hem åkte vi förbi min syster Maria och hennes lilla Noah som är 1 år. Kusinerna busade en stund tillsammans innan vi for vidare hem till Stockholm. Bilder kommer i veckan!